Diensten


KLEURADVIES:

img06
Ziet u door de honderden kleuren de kleur niet meer?
Ook op esthetisch gebied verlangen en eisen mensen steeds meer van hun schilder/vakman. Advies over materiaal en kleurgebruik is een belangrijk onderdeel geworden, evenals het technisch aspect van het schildersvak. Kleur kan namelijk verschillende invloeden uitoefenen op ons gevoel, beleving en de ruimtelijke werking. Tijdens een vrijblijvend gesprek laat we zien welke mogelijkheden in en buiten uw woning gerealiseerd kunnen worden. U zult hiervan versteld staan!

Zo kunnen wij met de juiste kleurtoepassing een bepaalde sfeer creëren in uw woonkamer, keuken, slaapkamer, gang etc. Die sfeer kan romantisch, landelijk, klassiek maar ook eigentijds design zijn. Bel of mail ons, wij staan u graag te woord en maken met alle plezier een vrijblijvende afspraak voor een op maat gesneden advies. Wij helpen u graag de kleur te vinden die bij u past!


BINNENSCHILDERWERK:

img01
Allereerst is binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.

Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken welke binnen toegepast kunnen worden.
Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

- latexwerk
- dekkend schilderwerk
- lak- en beitswerk
- behangwerk
- het plakken van glasvlies/scanbehang

Naast bovenstaande technieken kunnen wij u ook adviseren bij het kiezen van uw kleuren.


BUITENSCHILDERWERK:

img01
Buitenschilderwerk heeft, naast verfraaiing, als voornaamste doel de conservering van uw hout- en muurwerk. Zeker in ons klimaat is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Op de lange termijn zal dit zeker kostenbesparend werken.

Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud waardoor er meer behandelingen noodzakelijk zijn om het schilderwerk weer in goede conditie te krijgen. Schildersbedrijf Luiken biedt u de mogelijkheid om door middel van een onderhoudsplan uw woning of bedrijfspand voor meerdere jaren in optimale conditie te houden.


GLASSERVICE:

img01
Iedereen komt weleens in een situatie van een onverwachte glasschade. Vandalisme, inbraak, stormschade of een ongelukje… Schildersbedrijf Luiken is het antwoord in de regio.
Heeft u glasschade dan wordt die in veel gevallen vergoed door uw verzekering. Met de huidige energieprijzen wordt een goede isolatie van uw woning steeds belangrijker.

Wij kunnen hier aan bijdragen door het leveren en zetten van isolerende beglazing. Naast het energievoordeel werkt het inbraak vertragend en voorkomt het condensvorming. Naast isolerend glas zijn er nog legio andere mogelijkheden, bijvoorbeeld:

- figuurglas
- gelaagd glas
- gehard glas
- glas in lood
- warmte werend glas
- warmte absorberend glas
- getint glas
- glas met geïntegreerde ventilatieroosters

Voor het leveren en plaatsen van al deze soorten glas kunt u uiteraard bij ons terecht.


WANDAFWERKING:

img01
Om een degelijk en gefundeerd advies te kunnen geven is het noodzakelijk dat we de betreffende wanden en/of plafonds ter plekke kunnen beoordelen aangezien ondergrond en conditie belangrijk zijn bij het uitbrengen van een advies. Evenals bij schilderwerk is er een diversiteit aan wandafwerkingstechnieken.

Meer informatie over: Behang-Vinylbehang-Glasweefsel-Muurverf
Behang:
Meest bekend en gebruikt. Verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en dessins.

Vinylbehang:
Dit behang heeft een wasbare toplaag. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Glasweefsel:
Glasweefsel is een decoratieve muurbekleding. Er is een veelvoud aan dessins welke in elke gewenste kleur en glansgraad af te werken zijn. Hiermee zijn zeer professionele en fraaie resultaten te bereiken. Glasweefsel heeft de volgende eigenschappen:

- Ondergrondversterkend, stootvast
- duurzaam en makkelijk in andere kleuren overschilderbaar,
- camoufleert lichte onregelmatigheden in de ondergrond.

Muurverf:
Aan de hand van uw voorkeur en de bestemming van de ruimte kan er een bijpassende muurverf worden gekozen. Eisen aan een muurverf kunnen zijn:

- glansgraad (supermat, mat, satin, semi-gloss)
- glad of structuur
- wel of niet te reinigen
- decoratieve technieken (spons/stuktechnieken)

Neem direct contact op:
Schildersbedrijf Luiken
Hoofdstraat 60
8375 AR Oldemarkt
Telefoon: 06 54784430

email_bt
 widgets_01
widgets_03
widgets_02